Žena sveštenika osnovala crkvu za striptizete

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena sveštenika osnovala crkvu za striptizete

Žena sveštenika u Nešvilu Erin Stivens (42) sama je osnovala ogranak nacionalne Crkve za striptizete kako bi pomogla ženama koje se bave tim poslom.

''Morala sam nešto da preduzmem, a onda sam osetila sam da mi Bog kaže: ''Idi, nahrani striptizete' '', poverila se Erin novinaru “Foks njuz”.

Ovaj ''poziv'' majka trojice sinova primila je pre godinu dana nakon 21-dnevnog posta. Neobičan događaj naterao je da osnuje sopstvenu službu u okviru tzv. Crkve za striptizete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << organizacije koja deluje širom sveta i čija je misija da dopre do radnika u seksualnoj industriji.

''Pozvala sam vlasnika jednog od obližnjih striptiz klubova i pitala ga da li mogu da dođem i donesem hranu za striptizete. On se složio i tako je sve počelo. Nikada sa sobom ne nosim Bibliju i ne pokušavam da ih promenim'', priča Stivens i dodaje da mnoge kriju od svojih najbližih kojim se poslom bave.

Kako kaže, njen zadatak je vrlo jednostavan: ona nosi domaća kuvana jela u lokalne klubove i nudi moralnu podršku ženama koje tamo rade, sluša sve probleme sa kojima se suočavaju, savetuje ih i čak brine o njihovoj deci. Do sada je upoznala preko stotinu igračica u 15 različitih klubova, a kako tvrdi, barem jedna striptizeta je napustila karijeru zahvaljujući njenim savetima.

''Nikada nisam ni sanjala da ću osnovati jedini ogranak Crkve za striptizete u celom Nešvilu. Ali, nimalo ne sumnjam da je ovo pravi posao za mene'', dodala je Erin.

Njen muž Tod koji radi u okviru nacionalne Crkve za striptizete jako je ponosan zbog svega što je njegova supruga uradila. Crkva za striptizete ima više od 65 ogranaka širom Amerike, u Denveru, Čikagu, Majamiju i mnogim drugim gradovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.