Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2021, 10:11

Žena koju je udario voz u Ramićima smještena na UKC RS

BANJALUKA – Lj.K. iz Banjaluke, koju je sinoć udario voz u mjestu Ramići na području Banjaluke, zadobila je teške povrede i zbrinuta je u UКC Republike Srpske, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario ženu: Zadobila teške povrede, ali NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA

Izvor: Blic, 05.Maj.2021

U nesreći koja se sinoć dogodila u Ramićima teško je povređena Lj. K. iz Banjaluke, potvrđeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Nastavak na Blic...

Radnik pilane u Kozarskoj Dubici teško povrijeđen, prebačen na UKC RS

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2021

KOZARSKA DUBICA - Policijskoj upravi Prijedor danas je oko 13:05 časova, prijavljeno je da je LJ.K.,radnik pilane u Kozarskoj Dubici zadobio teške tjelesne povrede zbog kojih je zbrinut u JZU Bolnica Gradiška, saopšteno je iz PU Prijedor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.