Željko Bodrožić i Milovan Drecun gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Bodrožić i Milovan Drecun gosti Novog dana

Kada bi i u kom obliku mogao biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine? Kako prevazići trenutne tačke spoticanja, dijalog o energetici i formiranje Zajednice srpskih opština? Ima li zvanični Beograd jasnu i jedinstvenu taktiku za pregovore sa Prištinom? O ovome u Temi jutra govoriće predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun.

Urednik Kikindskih novina Željko Bodrožić komentarisaće društveno-političke aktuelnosti kroz pregled štampe.

U Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << danu i o panel diskusiji "Ti u očima poslodavca". Saznajte kako lične priče, saveti i sugestije ljudi koji aktivno učestvuju na tržištu rada mogu da pomognu u potrazi za poslom od Zdravka Isakova iz Kolping društva  Srbije.

"Bucini dani", jedan od najmlađih, ali već prepoznatljiv pozorišni festival na našim prostorima, ove godine obeležava mali jubilej, a organizatori obećavaju još jednu pozorišnu svetkovinu. Tim povodom naši gosti su Marijana Rajić,   organizator festivala, i Aleksandar Stanković, v.d. Šabačkog pozorišta.

Kako izgleda "Beograd ispod Beograda" otkriva Zoran Nikolić, novinar i istraživač, koji je osmislio turu kroz istorijsko srce glavnog grada. Ona otkriva šta se sve krije na putu kroz Kalemegdan do vojnog bunkera i Velikog barutnog magacina u kojem se čuvaju najstariji rimski spomenici antičkog Singidunuma.

Beograd je dobio novi galerijski prostor, galeriju "Novembar", u kojoj je otvorena izložba "Kad nestane tlo" mlade umetnice Ivane Bašić, koja živi i radi u Njujorku. Više o izložbi i planovima galerije "Novembar" od kustoskinje Maje Kolarić.  

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Drecun: Bez pomaka u dijalogu šta je svrha svega?

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2018, 10:50

Milovan Drecun, predsednik Odbora sa Kosovo Skupštine Srbije, rekao je da je neizvesno da li će do kraja ovog meseca biti nastavljen dijalog u Briselu, ali da je važnije pitanje o čemu će se razgovarati i da li će biti učinjen pomak..."Sve je neizvesno i nepredvidivo zbog ponašanja Prištine,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.