Izvor: Kurir, 24.Jan.2010, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnica podržava odluku Vlade Srbije

BEOGRAD, 24. januara (Tanjug) - "Železnice Srbije" podržavaju odluku Vlade Srbije da se u buduće u okviru socijalnih protesta ne dozvoli blokada saobraćajnica, izjavio je danas Tanjugu direktor Medija centra tog preduzeća Nenad Stanisavljević. Stanisavljević je napomenuo da je to preduzeće u proteklom periodu imalo najveće štete od blokade saobraćajnica, jer su, kako je objasnio, samo od sredine prošle godine u okviru različitih socijalnih protesta pruge bile u blokadi 15-tak dana.  

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo prosvete adaptiralo Dom učenika

Izvor: Glas javnosti, 24.Jan.2010

ĆUPRIJA - Dom učenika Rudarske škole "Srećno", Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Resavica, koji je od prošle godine pod ingerencijom Ministarstva prosvete, adaptiran je i ubuduće će služiti za smeštaj učenika srednjih škola Ćuprije, izjavio je direktor Nikola Miljković...Dom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.