Zelenilo sutra sadi 300 stabala na Kalemegdanu i Ušću

Izvor: Danas, 13.Mar.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenilo sutra sadi 300 stabala na Kalemegdanu i Ušću

U okviru Programa redovnog održavanja javnih zelenih površina, radnici „Zelenila” započeće sutra sadnju 300 stabala lišćara i četinara u parku Kalemegdan i parku Ušće, saopšteno je iz ovog preduzeća. Članak Zelenilo sutra sadi 300 stabala na Kalemegdanu i Ušću se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenilo sutra sadi 300 stabala na Kalemegdanu i Ušću

Izvor: Beta, 13.Mar.2019

Radnici "Zelenila" započeće u četvrtak, 14. marta, sadnju 300 stabala lišćara i četinara u parku Kalemegdan i u parku Ušće, saopšteno je iz ovog preduzeća.Namenska sredstva za sadnju, u iznosu od 25 miliona dinara, obezbedilo je JP "Skijališta Srbije" kao deo nadoknade za posečena stabla...

Nastavak na Beta...

Danas počinje sadnja 300 stabala na Ušću i Kalemegdanu

Izvor: Blic, 14.Mar.2019, 08:59

U okviru programa redovnog održavanja javnih zelenih površina, danas će radnici "Zelenila" početi sadnju 300 stabala lišćara i četinara u parkovima Kalemegdan i Ušće, najavljeno je danas iz tog javnog preduzeća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.