Zelenaši pretukli Gagija Đoganija?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenaši pretukli Gagija Đoganija?

Denser Gagi Đogani, navodno je prošle nedelje brutalno pretučen zbog čega je hitno prebačen na VMA gde je imao opeaciju oka.

Gagi je, kako se priča, dobio batine od grupe mladića kojima duguje novac.

– Gagi u poslednje vreme stalno pozajmljuje pare jer nema ni dinara. Dužan je na sve strane, pa ga zbog toga mnogi jure. On iz dana u dan laže kako će da vrati sutra i tako u krug. Momcima kojima duguje veću svotu novca je prekipelo, pa su rešili da ga “prevaspitaju” >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u nameri da će se opametiti i vratiti novac. Nije očekivao da će dobiti batine, pa je pristao da se vidi sa njima. Međutim, kada su njegovi “drugari” videli da im Gagi ni ovog puta neće vratiti dug, razbesneli su se i počeli krvnički da ga udaraju. Osim što je zadobio teške povrede oka, on je imao i modrice i ogrebotine po telu – tvrdi izvor “Informera”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.