Zdravstveno stanje Jovanke Broz nepromenjeno

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno stanje Jovanke Broz nepromenjeno

Udovica bivšeg predsednika SFRJ Jovanka Broz i dalje je hemodinamski nestabilna i primenjuju se sve mere kako bi joj bilo bolje, rekao je danas direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar, ističući da je interesovanje za njeno zdravstveno stanje svaki dan sve veće."Interesovanje je svaki dan sve veće i veće, ne samo iz Srbije nego i iz regiona i cele Evrope. Daju podršku, raspituju se, a neki i dolaze ispred Urgentnog centra", rekao je Tanjugu Lončar.Navodeći da pojedinci donose i poklone, Loncar je apelovao na građane da imaju razumevanja jer se Jovanka Broz nalazi u šok sobi gde ne mogu da se unesu pokloni."Mi njoj kažemo da ljudi dolaze, da se raspituju, donose poklone, ali ona je u šok sobi, gde ne mogu da se unesu", rekao je Lončar i zamolio građane da imaju razumevanje i ne donose poklone.Jovanka Broz primljena je u petak u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju.Klinički centar Srbije saopštio je danas da je zdravstveno stanje Jovanke Broz nepromenjeno u odnosu na prethodni dan i da je ona i dalje hemodinamski nestabilna.Dezurne ekipe Urgentnog centra kontinuirano prate njeno zdravstveno stanje i primenjuju sve neophodne mere kako bi se njeno stanje stabilizovalo, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jovanka besna na državu i sud

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2013

ZDRAVSTVENO stanje Jovanke Broz nepromenjeno je, ona je i nedelju provela hemodinamski nestabilna, a dežurne ekipe Urgentnog centra, u koji je dovezena u petak, u 13.30, kontinuirano prate njeno stanje i čine sve kako bi ga stabilizovale.Bilo je to u nedelju šturo saopštenje Urgentnog centra, čiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.