Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbor građana MZ "Stari aerodrom": Ne damo OŠ "Đuro Strugar"

Žitelji Mesne zajednice “Stari aerodrom” na Novom Beogradu održali su zbor građana, a jedina tačka dnevnog reda bilo je najavljeno iseljavanje i premeštanje škole “Đuro Strugar”.

Tom prilikom doneli su zaključak da je za njih apsolutno neprihvatljivo da se OŠ “Đuro Strugar” ukine ili izmesti iz Bloka 37.

- Zahtevamo od nadležnih organa i službi Grada Beograda, da predstavnici MZ “Stari aerodrom”, ujedno i roditelji učenika ove škole, budu pozvani da učestvuju u rešavanju ovog pitanja pred nadležnim organima, pre donošenja konačne odluke, a sve u cilju pronalaženja najoptimalnijeg rešenja - poručili su na zboru građana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.