Zbogom proleće, opet

Izvor: B92, 12.Apr.2021, 06:00

Zbogom proleće, opet

Beograd -- U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo, a u toku noći postepeno naoblačenje, saopštio je Replublički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, a najviša od 20 do 24.

I u Beogradu pretežno sunčano i toplo, a u toku noći postepeno naoblačenje. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 11, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a najviša 23 stepena.

U utorak ujutro i pre podne u severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim, a posle podne i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. Ponegde pljuskovi sa grmnljavinom, uglavnom na jugu. U toku noći u planinskim predelima sneg.

U sredu i četvrtak oblačno i hladno, mestimično s kišom, u brdskom-planinskim predelima sa snegom. Na jugu ponegde grmljavina. Kratkotrajni sneg moguć i u nižim predelima.

Od petka promenljivo oblačno, uglavnom suvo i malo toplije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.