Zbog vožnje u suprotnom smeru pravac zatvor

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog vožnje u suprotnom smeru pravac zatvor

Saobraćajna policija u Smederevu je prilikom rutinske kontrole zaustavila vozača koji je vozio u suprotnom smeru i bez važeće vozačke dozvole.

Nesavesni vozač je zaustavljen u smederevskom naselju Carina. Vozač Branko Č. (33) je zatečen i bez važeće vozačke dozvole, koja mu je oduzeta zbog prethodnih prekršaja. Policajci su, proverom baze podataka, ustanovili još i da vozač, inače Smederevac, ima prijavljeno prebivalište na fiktivnoj adresi, rekao je portparol policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Saša Nikolić.

Branko Č. je, po skraćenom postupku, predat dežurnom sudiji za prekršaje, koji mu je izrekao kaznu zatvora od 30 dana. Vozač je odmah upućen u Okružni zatvor u Smederevu, a posle izdržavanja kazne neće smeti da upravlja motornim vozilom još 12 meseci.

Tim primerom Policijska uprava u Smederevu najavljuje da će dosledno i u punom kapacitetu primenjivati nove odredbe Zakona o prekršajima, naročito prema učesnicima u saobraćaju koji učine teže prekršaje, naglasio je portparol policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.