Zbog vetra obustavljena plovidba Dunavom kod Velikog Gradišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog vetra obustavljena plovidba Dunavom kod Velikog Gradišta

Zbog jakog vetra obustavljena je plovidba Dunavom kod Velikog Gradišta, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

"Lučka kapetanija Veliko Gradište zbog udara vetra brzine 90 kilometara na sat obustavila je plovidbu na sektoru Dunava od 1.040 km do 1.103 km", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, obustava plobidbe trajaće do prestanka jakih udara vetra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukinuta obustava plovidbe Dunavom kod Velikog Gradišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020, 12:55

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je ukinuta obustava plovidbe Dunavom kod Velikog Gradišta koja je bila na snazi zbog jakog vetra...Kako se navodi, plovidba se odvija nesmetano..."Lučka kapetanija Veliko Gradište jutros u devet časova ukinula je, zbog smanjenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.