Zbog turizma opao broj tuča u Srbiji

Izvor: Press, 16.Jul.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog turizma opao broj tuča u Srbiji

Broj tuča u Srbiji drastično je opao u letnjim mesecima, pokazuju podaci Zavoda za statistiku i Turističke organizacije Srbije.
Ilustracija: Profimedia
U saopštenju koje je tim povodom izdato navodi se da su građani Srbije u velikom broju iskoristili letnje mesece za odmor u inostranstvu, što je samim time dovelo i do prinudnog preseljenja konfliktnih situacija.
- Ipak, ne treba brinuti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sve će se vratiti u normalu do septembra, kada počinje školska godina. Tada će ponovo postati aktuelni splavovi i sportski događaji, koji su "majka Mara" konfliktinih situacija u Srbiji. Dakle, samo se malo strpite i za najviše dva meseca stvari će biti onakve na kakve smo navikli - navodi se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.