Zbog straha od žene ostao bez 750 $

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2009, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog straha od žene ostao bez 750 $

Jedan 30-godišnji muškarac sa Floride priznao je policajcima da je slagao da mu je ukraden novčanik kako ne bi morao da prizna supruzi da ga je zapravo potrošio.

Policija Panama Siti Biča saopštila je prošle nedelje da je uhapsila mladog muškarca zbog lažne prijave.

U policijskom izveštaju se ističe da je dotični nazvao policiju iz prodavnice, tvrdeći da ga je muškarac obučen u crno napao dok je ulazio u kola i oteo mu novčanik u kome je bilo 100 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Na snimaku bezbednosne kamere u prodavnici vidi se, međutim, da je izašao iz prodavnice, neometano seo u automobil i da se nakon nekoliko minuta vratio da bi telefonirao.

Kada su mu policajci pokazali snimak, on je priznao da je izmislio celu priču da mu žena ne bi napravila scenu.

Laž ga je skupo koštala pošto je dan kasnije pušten iz pritvora uz kauciju od 750 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slagao da su mu ukrali sto dolara

Izvor: S media, 02.Dec.2009

Jedan 30-godišnji muškarac sa Floride priznao policajcima da je slagao da mu je ukraden novčanik kako ne bi morao da prizna supruzi da je potrošio novac. ..Policija Panama Siti Biča saopštila je prošle nedelje da je uhapsila mladog muškarca zbog lažne prijave...U policijskom izveštaju se ističe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.