Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog snega vozovi stoje već nekoliko sati

BEOGRAD -

Zbog snežnih padavina, železnički saobraćaj na mnogim pravcima u zemlji je paralisan već nekoliko sati.

Kako je Tanjugu večeras rekla pomoćnica direktora Medija centra "Železnica Srbije" Divna Lazić, uzrok zastoja železničkog saobraćaja je nestanak napona u kontaktnoj mreži na pojedinim prugama usled snežnih padavina.

Tako, prema njenim rečima, na barskoj pruzi između stanica Sevojno i Uzići zbog nestanka napona u kontaktnoj mreži vozovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji saobraćaju na toj pruzi stoje već nekoliko sati.

Lazićeva je navela da bi saobraćaj na tom delu pruge trebalo da bude uspostavljen oko 23 sata.

Slično je i na pruzi Resnik-Barajevo gde čekaju tri voza , a saobraćaj bi na tom delu trebalo da bude uspostavljen oko 23.30 sati.

Lazićeva je rekla i da na pruzi Beograd-Lapovo preko Male Krsne i to u delu između Vrčina i Malog Požarevca stoji voz koji saobraća iz Sofije prema Beogradu.

Ona je naglasila da su ekipe "Žaleznica Srbije" na terenu i da rade na uspostavljanju železničkog saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.