Zbog radova pojedine ulice danas i sutra bez vode

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova pojedine ulice danas i sutra bez vode

"Beogradski vodovod" najavio je juče da će potrošači u pojedinim ulicama i delovima grada danas i sutra ostati bez vode zbog planiranih radova

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, danas od 10 do 12 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Milije Stanojlovića u naselju Umka.

Zbog radova Elektrodistribucije Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema, danas od 8.30 do 14 sati bez vode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će ostati potrošači u selu Kumodraž.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Kornatskoj i Slanačkom putu između ulica Višnjičke i Zeničke.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe "Beogradskog vodovoda" trudiće se da radove završe u najavljenom roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žitelji Kornatske i Slanačkog puta sutra do 14 sati bez vode

Izvor: Blic, 23.Apr.2013

Potrošači u Kornatskoj ulici i na Slanačkom putu, između Višnjičke i Zeničke, ostaće bez vode sutra od 8.30 do 14 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula. ..Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna s pitkom vodom...Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.