Zbog preljube 200.000 evra odštete mužu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog preljube 200.000 evra odštete mužu

MADRID - Španski vrhovni sud naredio je jednoj ženi da plati mužu 200.000 evra na ime "moralne odštete" zbog pretrpljene patnje izazvane njenom vanbračnom aferom.

Žena, koja ima troje dece sa ljubavnikom, godinama se pretvarala da su muževljeva.

Nesrećni suprug, koji je dugo sumnjao da ga žena vara, otkrio je naposletku da je imala ljubavnika šest od 14 godina koliko su zajedno u braku.

Testovima DNK ustanovljeno je da troje od njihovo četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu njegova već drugog muškarca.

Na osnovu ovih saznanja, prevareni muž tužio je suprugu tražeći odštetu.

Prvobitnom presudom koju je doneo sud u Valensiji, na jugoistoku Španije, žena je trebalo da plati 100.000 evra za patnje koje je nanela suprugu. Posle žalbe koju je podnela Vrhovnom sudu kazna joj je čak udvostručena.

Neverna žena je u svoju odbranu rekla da su njene vanbračne "aktivnosti" bile "strastvene i neredovne" i optužila muža da je hladan, neveran i nezainteresovan za decu.

Sud je odbacio njene tvrdnje, navodeći da nisu verodostojne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.