Zbog navigacije napravio štetu višu od 15 hiljada evra

Izvor: Mondo, 11.Feb.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog navigacije napravio štetu višu od 15 hiljada evra

Šleper napravio haos u jednom nemačkom selu

Foto: promo/Polizeidirektion Mayen

Ovo nije ni prvi, a svakako ni poslednji put da vozilo skrene s pravog puta zbog uputstva sa navigacije. Međutim, problem nastaje ako je u pitanju kamion s poluprikolicom punom novih automobila.

Tako je bilo i sa šleperom koji je prevozio osam "ford fokusa", a čiji je vozač slepo pratio navigaciona uputstva. Sve je bilo u redu, dok se nije zaglavio u selu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Arembeg na zapadu Nemačke.

Pošto je naišao na put između kuća toliko uzak da nije mogao da nastavi dalje, već je morao da krene nazad i tada je nastao rusvaj.

Foto: promo/Polizeidirektion Mayen

Prilikom manevrisanja, kamion je oštetio nekoliko kuća, kao i uličnu rasvetu, načinivši štetu u vrednosti od oko deset hiljada evra.

U akciji izvlačenja, koja je trajala više od šest sati, vozač je oštetio i šleper, kao i jedan prevoženi automobil, što će ga koštati dodatnih 5.000 evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.