Zbog Zadušnica vanredna linija do Novog groblja

Izvor: Megafon.co, 21.Feb.2020, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Zadušnica vanredna linija do Novog groblja

JKP Direkcija za javni prevoz Zbog Zadušnica i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, u subotu 22. februara 2020. godine, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje sa šest vozila na radu i intervalom od sedam minuta. I to od 06:00 do16:00 časova. Prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka obavljaće se sa 4 vozila i intervalom od 18 do 19 minuta.
“Ovim putem želimo da uputimo apel svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << sugrađanima da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbegle gužve u saobraćaju.”
JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Ulica Stefana Prvovenčanog br. 52. Nastavak radova na mreži od prethodnog dana u ulici Stefana Prvovenčanog kod br. 52. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Stefana Prvovenčanog (od br. 40 do br. 56), Cvijićevoj, zatim od Bulevara Nemanjića od ulice 29. decembra i u delu ul. Vojvode Tankosića od 7. jula do 29 decembra.
– Ulica Jelke Radulović br. 17. Voda curi jer ne drži prvi ventil u ulici Jelke Radulović, kod br. 17. Zbog intervencije na  priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jelke Radulović.
– Selo Cerje. Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za vodosnabdevanje žitelja sela Cerje. Namensko vozilo JKP Naissus  će kružiti u selu na više lokacija kako bi svaki meštanin bio snabdeven pijaćom vodom.
– Ulica Aleksandra Medvedeva. Voda na ulici, u toku je iskop u ulici Aleksandra Medvedeva bb (ulica koja spaja ul. Bulevar 12. februar i ul. Bulevar Nikole Tesle. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 17 sati u ulici Aleksandra Medvedeva.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za petak, 21.februar, najavljuju zamenu sijalica na teritoriji opština Medijana i Palilula.
Planirano je i otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Dragiše Cvetkovića, Uroša Predića i Somborskoj. Postavljanje prinudnih usporivača brzine predviđeno je u ulici Petra Ranđelovića. Kao i postavljanje saobraćajnih stubića u ulici Kosovke devojke.
JKP Gradska toplana Zbog neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane Krivi vir, nema grejanja u Učitelj Milinoj 20,22,33,33a i 33b. Očekivano vreme završetka radova je do 14:00 sati.
Zbog hitne sanacije kvara na unutrašnjim grejnim instalacijama korisnika, na grejnom području toplane Jug, nema grejanja u Učitelj Tasinoj 1 i 3, kao i Obrenovićevoj 57. Očekivano vreme završetka radova je do 14:00 sati.
“Stručne ekipe JKP Gradska toplana su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici i pre procenjenog roka za završetak radova dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Zahvaljujemo se svim korisnicima na pomenutim adresama na strpljenju i razumevanju.”
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 21. februara, bez napajanja će biti:
– od 07:30 do 09:30: delovi ulica Zetske, Ljube Didića, Ljube Nenadovića i Vojislava Ilića;
– od 08:30 do 14:00: deo Huma;
– od 09:00 do 12:00: deo Trga Kralja Milana i Keja kola Srpskih sestara; deo Rusne;
– od 09:00 do 13:00: deo Rujnika;
– od 09:00 do 14:00: delovi ulica Đerdapske, Ktitora, Alekse Markišića, Zvorničke, Živorada Kostića Moravca, Kolubarske, Kurske, Vojislava Vučkovića,  Vojvode Tankosića (br. 9) i Vizantijskog bulevara (parni br. 132-142); delovi ulica Mije Aleksića, Presvete Bogorodice i Ratka Pavlovića u Donjoj Vrežini; deo Donje Toponice;
– od 11:00 do 13:00: delovi ulica Bistričke, Pohorske i Jahorinske;
– od 12:00 do 15:00: deo Čečine.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.