Zbog Skrivene kamere panika u kafiću

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ''Skrivene kamere'' panika u kafiću

Čuveni roman ''Keri'' Stivena Kinga dobio je svoju novu filmsku verziju. U susret bioskopskoj distribuciji filma koja ja zakazana za kraj oktobra, filmska ekipa odlučila je da se poigra sa našim čulima i strahovima...

Koliko je Kingova ''Keri'' strašna, govori i podatak da je ovo treća filmska verzija romana.

Ovoga puta glavnu žensku ulogu igra šesnaestogodišnja Kloi Moric, ujedno i glavna akterka video snimka koji je na Jutjubu postavljen 7. oktobra i za manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 24 sata zabeležio više od dva miliona pregleda, postavši hit na društvenim mrežama.

Idući u susret filmskoj premijeri, ali i Noći veštica, horor-svetkovini brojnih  Amerikanaca, ekipa koja je radila na filmu ''Keri'' odlučila je da ubrza krv koja struji kroz vene Njujorčana. Uz pomoć nekoliko trikova filmske ekipe, pametno osmišljenih da zavaraju naša čula, Kloe je u jednom njujorškom kafiću priredila skrivenu kameru.

Telekineza nikada nije delovala realnije, što potvrđuju i uplašena lica slučajnih prolaznika koji su se ''upecali'' na trik i pobegli glavom bez obzira.

Video zapis postavljen je na Jutjub svega nekoliko sati pre premijerne projekcije filma, održane u Los Anđelesu, a producenti pozivaju sve one koje je snimak zaintrigirao da dođu u bioskope i provere koliko je nova filmska Keri zaista strašna.

Pogledajte trejler za film ''Keri''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zbog ''Skrivene kamere'' panika u kafiću

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Čuveni roman “Keri“ Stivena Kinga dobio je svoju novu filmsku verziju. U susret bioskopskoj distribuciji filma koja ja zakazana za kraj oktobra, filmska ekipa odlučila je da se poigra sa našim čulima i strahovima…. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.