Zbog „Galenike” privedeno osam osoba

Izvor: Politika, 18.Maj.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog „Galenike” privedeno osam osoba

Država pokazala da ima nultu toleranciju prema kriminalu i korupciji, izjavio Vučić za RTS

BEOGRAD – U akciji Radne grupe Uprave kriminalištičke policije za sada je privedeno osam osoba osumnjičenih za zloupotrebe u poslovanju „Galenike”, saznaje Tanjug.

Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom akcije hapšenja zbog zloupotreba u Galenici da je država pokazala da ima nultu toleranciju prema kriminalu i korupciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
On je za RTS izjavio da je tužilački predmet zatvoren i da je među privedenima i bivši generalni direktor Nenad Ognjanović. Vučić očekuje da svi odgovrni, pored Ognjanovića - odgovaraju.

Vučić je ocenio i da je kroz ovaj slučaj na najbolji način pokazano kako je Srbija pljačkana u prethodnim decenijma, ali da je država našla način da reaguje iako je bilo mnogo sumnji.

„Kao što građani danas mogu da vide država Srbija je moderna i uređena država i ima nultu toleranciju prema kriminalu i korupciji”, istakao je Vučić navodeći da će svi odgovorni za to odgovarati i da je ovo tek početak.

Kako navodi RTS, u slučaju Galenike u pitanju je zloupotreba reda veličine 12 miliona evra. U akciji Radne grupe Uprave kriminalištičke policije za sada je privedeno osam osoba osumnjičenih za zloupotrebe u poslovanju „Galenike”, saznaje Tanjug. Kako je rečeno u MUP-u, više detalja o toj akciji biće poznato kasnije.

Tanjug

objavljeno: 18.05.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Afera Galenika: Uhapšeno 8 osoba

Izvor: GdeInvestirati.com, 18.Maj.2013

BEOGRAD -  U akciji Radne grupe Uprave kriminalištičke policije za sada je privedeno osam osoba osumnjičenih za zloupotrebe u poslovanju "Galenike", prenela je RTS.   Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.