Završeno snimanje kviza Koliko se poznajemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno snimanje kviza "Koliko se poznajemo"

NOVI SAD - Završeno je snimanje petog ciklusa kviza "Koliko se poznajemo" koji se već isto toliko godina, u saradnji sa pokrajinskim sekretarijatom za upravu, propise i nacionalne manjine emituje na Radio - televiziji Vojvodine. Takmičari su prezadovoljni, a organizatori najavljuju nastavak saradnje.

U okviru petog ciklusa kviza „Koliko se poznajemo“ takmičili su se učenici iz 48 srednjih škola sa teritorije Vojvodine, koje su kroz pet takmičarskih igara pokazali znanje iz istorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nacionalnih zajednica koje su živele i žive u Vojvodini. Mladi ljudi, poznavaoci multikulturalne Vojvodine, uživali su u snimanju i druženju sa vršnjacima, ali i u uzbudljivom i napetom takmičenju.

Kviz realizuju pokrajinski sekretarijat za propise, upravu i nacionalne manjine i Radiodifuzna ustanova Vojvodine, a njegov osnovni cilj je jačanje međunacionalne tolerancije.

Pokrajinski sekretar za upravu, propise i nacionalne manjine Tamaš Korhec smatra da će Kviz naići na veliko razumevanje i prihvatanje od strane gledalaca i tako doprineti stvaranju atmosfere koja nas približava Evropi, korenima i pravim vrednostima.

Glavni i odgovorni urednik Radio-televizije Vojvodine Ljubiša Nikolin rekao je da je gledanost Kviza do sada bila odlična.

„Kviz je pronašao svoju publiku tako da očekujemo da će i najnovije poruke da su ljudi tolerantni i jednaki takođe dobro proći“, dodao je Nikolin.

Dvanaest četvrtfinalnih, tri polufinalne i finalna emisija snimane su u Studiju M, a gledaoci će moći da ih gledaju od 5. septembra na programu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.