Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 14:40

Završava se obnova oštećenog dela Hilandara

Komisija za Hilandar održala je danas sednicu u manastiru Kakovo i razmotrila dosadašnji tok radova na rekonstrukciji manastira Hilandar, postradalog u požaru 2004. godine, i utvrdila dalju dinamiku radova tokom ove godine i planove za naredni period, kao i aktuelna pitanja u okviru rekonstrukcije ovog manastira, jednog od najznačajnijih središta srpske kulture i duhovnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obnova Hilandara do 2024.

Izvor: Danas, 03.Jul.2023

Obnova dela manastira Hilandar, izgorelog u požaru 2004. godine, biće završena 2024. godine, rekla je ministarka kulture Maja Gojković na današnjoj sednici Komisije za Hilandar održanoj u manastiru Kakovo, saopštilo je Ministarstvo kulture.

Nastavak na Danas...

Završava se obnova oštećenog dela Hilandara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023

KAKOVO – Komisija za Hilandar održala je danas sednicu u manastiru Kakovo i razmotrila dosadašnji tok radova na rekonstrukciji manastira Hilandar, postradalog u požaru 2004. godine, i utvrdila dalju dinamiku radova tokom ove godine i planove za naredni period, kao i aktuelna pitanja u okviru rekonstrukcije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.