Završava se nastava na daljinu

Izvor: B92, 29.Maj.2020, 13:57

Završava se nastava na daljinu

Nastava na daljinu za učenike osnovnih i srednjih škola završava se danas.

Od 3. do 15. juna 2020. na kanalu RTS 3, od 13.15 do 16 sati biće emitovana pripremna nastava na daljinu za učenike osmog razreda.

Učenici osmog razreda polažu probni završni ispit u školi 2. juna. U ponedeljak 1. juna mali maturanti dobiće testove iz srpskog/maternjeg jezika i kombinovani test u školi i rešavaju ih kod kuće, a 2. juna donose te testove u školu, dok u školi rešavaju test iz matematike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas kraj nastave na daljinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020

Nastava na daljinu za učenike osnovnih i srednjih škola završava se danas. Od 3. do 15. juna na kanalu RTS 3, u periodu 13.15-16 sati biće emitovana pripremna nastava na daljinu za učenike osmog razreda...Učenici, osmog razreda polažu probni završni ispit u školi 2. juna. U ponedeljak, 1. juna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.