Zatvorenik pobegao kroz prozor sudnice

Izvor: RTS, 18.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorenik pobegao kroz prozor sudnice

Zatvorenik požarevačkog zatvora "Zabela" Saša M. (29) pobegao je danas iz Trećeg opštinskog suda u Beogradu, iskočivši kroz prozor sudnice na drugom spratu.

Skokom sa drugog sprata, zatvorenik požarevačkog zatvora "Zabela" Saša M. (29) uspeo je da pobegne iz sudnice u Trećem opštinskom sudu u Beogradu.

Zatvorenik je bio priveden u Treći opštinski sud na suđenje zbog krađe vozila, a pobegao je nakon što je suđenje bilo odloženo zbog nedolaska svedoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Saša M. je iskočio kroz prozor sudnice na drugom spratu na krov parkiranog vozila i umakao stražaru koji je, takođe, iskočio kroz prozor pokušavši da ga uhvati.

Zatvorenik je ranije osuđen na pet i po godina zatvora zbog razbojništva i neovlašćenog držanja municije.

Policija intenzivno traga za odbeglim zatvorenikom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.