Zatvorena istočna tribina Gradskog stadiona

Izvor: NTV.rs, 25.Dec.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena istočna tribina Gradskog stadiona

Istočna tribina Gradskog stadiona u Čairu je od srede 24. decembra i zvanično zatvorena za korišćenje. Na velelepnu novoizgrađenu tribinu ulaz je najstrože zabranjen sve do otklanjanja uočenih propusta na objektu, osim za radnike koji će raditi na otklanjanju tih nedostataka. Klub će zbog toga privremeno morati da se preseli na stadion Železničara. Na terenu kraj pruge treniraće sve kategorije kluba do završetka radova i povratka na Gradski stadion.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Radnički se seli sa Čaira! Zatvorena najveća tribina zbog propusta u renoviranju!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2014

Zbog opasnosti po bezbednost ljudi ulaz je najstrože zabranjen na tribinu, osim za radnike koji će otklanjati nedostatke..Najveća tribina stadiona “Čair” u Nišu, koja može da primi više od 8.000 gledalaca zabranjena je za korišćenje i sve do otklanjanja propusta neće moći da se koristi,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.