Zatvorena Gazela u smeru ka Nišu

Izvor: Glas javnosti, 28.Maj.2011, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena "Gazela" u smeru ka Nišu

BEOGRAD - Polovina mosta "Gazela" u smeru od Šida ka Nišu zatvorena je od sinoć u 22 sata i biće zatvorena do ponedeljka, 30. maja, u četiri sata, saopštila je Gradska uprava.

"Gazela" je zatvorena zbog nastavka radova na sanaciji mosta, pa se saobraćaj od Šida ka Nišu, odnosno od starog dela grada ka Novom Beogradu, odvija u krajnjoj levoj kolovoznoj traci u suprotnom smeru od Niša ka Šidu.

Na saobraćajnoj petlji "Sava centar" zatvorena je silazna rampa sa autoputa >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ka ulici Vladimira Popovića, a na petlji "Mostar" silazna rampa sa "Gazele" ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici.

Vozači koji dolaze iz pravca Šida ne mogu da se isključuju sa autoputa na saobraćajnim petljama "Sava centar" i "Mostar", dok vozači koji žele da se se autoputa isključe ka Beogradu treba da koriste saobraćajne petlje kod "Arene Beograd", ka ulicama Španskih boraca ili Antifašističke borbe, ili da se nakon prolaska "Gazele" isključe na "Autokomandi".

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na vozače da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika na putu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.