Zastrašujući lutak na groblju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujući lutak na groblju (VIDEO)

Lutak koji podseća na opsednutog Čakija snimljen je kako sedi na groblju i očima prati kameru. Video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama i u samo jednom danu pogledalo ga je više od 341.000 ljudi. Pored dečije igračke odevene u belo nalazi se dečija bočica koja je napunjena tečnošću koja podseća na krv.

Video je snimila žena u Brazilu, ali, snimak se pojavio i u medijima u Meksiku. Neki kažu da je to "đavolja lutka", a neki da je pomeranje očiju zapravo trik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tj. optička iluzija.

Međutim, u Meksiku strašne lutke nisu neka novost.

Čak i postoji celo ostrvo koje je posvećeno upravo njima. Dva sata vožnje od Meksiko Sitija nalazi se ostrvo na kome hiljade jezivih lutaka vise s drveća. Postavio ih je muškarac koji je hteo da otera duh devojčice koja se tamo utopila.

Julian Santana Barera je krivio sebe jer nije uspe da spasi devojčicu, a kasnije je na mestu na kome se ona utopila video lutku kako pluta. Nakon toga je čuo korake, šapat i vriske.

Lutke je postavio u šumi u kojoj je i sam nekoliko godina kasnije umro misterioznom smrću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.