Zašto u Prištini protestuju zbog smrti Astrita Deharija? (VIDEO)

Izvor: Danas, 11.Nov.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto u Prištini protestuju zbog smrti Astrita Deharija? (VIDEO)

Politički aktivista kosovskog Samopredeljenja Astrit Dehari preminuo je pre godinu dana u zatvoru gde je bio kao osumnjičen za bacanje bombe na zgradu parlamenta. Godinu dana nakon njegove smrti ovaj slučaj je još uvek nerazjašnjen, a postoji nekoliko verzija šta se zapravo sa njim desilo. Članak Zašto u Prištini protestuju zbog smrti Astrita Deharija? (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram (konačno) počinje da sakriva lajkove

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

Posle skoro godinu dana testiranja u nekoliko zemalja, Instagram će početi da sakriva broj lajkova od sledeće nedelje, prvo za korisnike u SAD, a onda i na celoj društvenoj mreži.  Članak Instagram (konačno) počinje da sakriva lajkove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

„Parking servis“ u Požarevcu privodi kraju još jednu uspešnu godinu

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ u Požarevcu realizovao je većinu  projekata planiranih za godinu koja je na izmaku, a ostale privodi kraju. Prioritet među ovogodišnjim projektima imalo je proširenje parking kapaciteta i unapređenje usluge parkiranja. Članak „Parking servis“...

Nastavak na Danas...

Leglo afera

Izvor: Danas, 11.Nov.2019

"Slučaj Luke Jovića" još nije zatvoren, a da li, kada i kako će selektor Ljubiša Tumbaković preći preko ličnih trenerskih principa i ponosa, a centarfor Reala shvatiti i priznati svoju grešku u koracima niko ne zna. Članak Leglo afera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.