Zašto su im novinari krivi? VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su im novinari krivi? VIDEO

Beograd -- Glavna tema na svim naslovnim stranama su jučerašnji događaji odnosno pokušaj upada opozicije i njenog lidera Boška Obradovića u Skupštinu grada Beograda.

Mislite li da je ovo način da se uđe u jednu instituciju? Tako je glasilo pitanje naše novinarke Jovane Jovančić upućeno Bošku Obradoviću, jednom od lidera Saveza za Srbiju, juče ispred Skupštine grada. Umesto odgovora usledile su uvrede.

"Kako te nije sramota, šta hoćeš od mene, jadnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bota SNS-a od tebe nisam video u životu". I ne samo koleginicu TV Prve, vređali su Obradović i njegove pristalice i novinare drugih redakcija.

Dokle ide bahatost ljudi koji sebe smatraju političarima, zašto se novinari nazivaju botovima kada profesionalno rade svoj posao, zar ne smemo da postavljamo pitanja, zašto su pripadnici sedme sile meta u obračunu opozicije sa pozicijom, može li u ovoj podeljenoj Srbiji, 20 godina kasnije, da nam se ponovi Ćuruvija. O tome su ovog jutra u Jutarnjem programu TV Prve govorili Jovana Jovančić, novinarka TV Prva i Veran Matić, predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara.

Opširnije u VIDEO- prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.