Zašto kasni ugovor o koncesiji za „Nikolu Teslu“?

Izvor: Danas, 04.Okt.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto kasni ugovor o koncesiji za „Nikolu Teslu“?

Iako je prilikom potpisivanja ugovora o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla u martu ove godine predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila da će "ceo ugovor o koncesiji aerodroma "Nikola Tesla" biti objavljen kada bude zatvorena finansijska konstrukcija što se očekuje do kraja septembra" na sajtu Vlade i dalje nema ovog dokumenta. Članak Zašto kasni ugovor o koncesiji za „Nikolu Teslu“? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Podsećanje na duh kraja

Izvor: Danas, 04.Okt.2018

02. 02. 2017. - Ibarskom magistralom.. na semaforu u LJigu, pored poznatog spomenika borcu koji je zamahnuo da baci bombu, uvek se setim Slaviše Azanjca, legende vickastog Čačka. Članak Čačak: Podsećanje na duh kraja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Raška čuva sećanje na Milunku Savić

Izvor: Danas, 05.Okt.2018, 14:32

U slavu najpoznatije srpske ratnice Milunke Savić, rođene 1890. ili 1891. godine u selu Koprivica kod Jošaničke Banje, treći put zaredom i ovog 5. oktobra organizuje se bogat program sa različitim dešavanjima kojima narod ovog kraja i opština Raška održavaju i obeležavaju sećanje na ovu,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.