Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je poželjno da jedete tunjevinu?

Tunjevina među ljubiteljima ribe pronalazi sve više pristalica - mek, crveni riblji stek je značajni izvor omega-3 masnih kiselina, koje samnjuju rizik obolijevanja od visokog krvnog pritiska i infarkta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.