Zašto je na Silent stejdžu drugačije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 22:56

Zašto je na Silent stejdžu drugačije?

Da "Egzit" neguje raličitosti kada su u pitanju muzički ukusi, govori to da posetiocima nudi više od 40 postavljenih bina na Tvrđavi, od kojih svaka ima jedinstveni ritam. No, jedna je specifična po tome što je Silent. Mnogim posetiocima je baš ovo omiljen stejdž, a naša ekipa proverila je kakav je provod tamo ove godine.

Dok se sa svih okolnih strana čuje glasna muzika na jednoj bini uvek tokom "Egzita" vlada daleko tiša atmosfera. Muzički vajb, što bi rekli mladi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovde čini samo igranje i pevanje posetilaca koji uživaju u rok, rnb, rep i drugim hitovima koji se čuju iz slušalica na njihovim ušima. (pa malo kako pevaju i igraju) ono što se na prvu vidi jeste da se svi veoma dobro zabavljaju, pa čak i oni koji su došli iz Dubaija.

Nismo ni mi očekivali da ćemo sresti takav spoj generacija, a ni to da će u tom spoju biti dosta novih klinaca koje svetleće slušalice, muzika i efekti na ovoj bini očaravaju.

Ukoliko se razmišljate na koji bi stage mogli večeras da se uputite od 22 časa, pa sve do jutra, kapije Silenta čekaju na vas, dovoljno je samo da se spustite niz nekoliko stepenica, uzmete slušalice i sa ekipom đuskate. A velika je verovatnoća da nećete odoleti, a da ne zaigrate kraj najmlađih egzitaša ili sa njima, jer izgleda da oni nose neki novi talas koji za koju godinu možda i promeni muzički tok festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.