Zašto je Tadić obezbedio kvorum?

Izvor: Press, 18.Feb.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Tadić obezbedio kvorum?

Međutim, u taborima SNS i NDS odbacuju spekulacije da postoji neki tajni dogovor. 
Poslanik Nenad Konstantinović, koji je napustio DS i priključio se struji Borisa Tadića, kaže za „Novosti“ da NDS ne podržava sadašnju vladu i da nema naznaka saradnje sa partijama vlasti nakon izbora. 

"Pitanje ukidanja imuniteta poslaniku koji se sumnjiči da je ukrao 80 miliona evra od građana Srbije za nas je pitanje morala, a ne strančarenja. Iako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neke stranke opozicije to htele da spreče, mi smo dali kvorum kako bi građani dobili osećaj pravde, jer svaka afera mora da dobije sudski epilog", kazao je on. 

Vođa naprednjaka u parlamentu Zoran Babić, takođe, ističe da podrška NDS ne znači bilo kakav dogovor. 

"To vidim samo kao podršku politici nulte tolerancije u borbi protiv korupcije i kriminala koju sprovodi Aleksandar Vučić", kazao je Babić. 

Iako tadićevci tvrde da se ništa ne krije „iza zavese“, šef DS u Skupštini Borislav Stefanović ipak ne veruje u tu priču. 

"Davanjem kvoruma su pokazali da žele da sarađuju sa Vučićem u budućnosti", rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Boris Tadić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.