Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto danas Bokiju 13 zavidi svaka žena?

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, na estradnoj sceni poznatiji kao Boki 13, pohvalio se romantičnim rođendanskim poklonom na kojem bi mu svaka dama pozavidela.

- Meni je ovako počeo jubilarni 30. rođendan Stiglo mi je iznenađenje od 1001 ruže! - napisao je Jovanovski.

Inače, Boki 13 odavno je prestao da se oblači kao žena, a smršao je preko 30 kilograma pa danas izgleda znatno drugačije nego na početku karijere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

O OVOME MAŠTA SVAKA ŽENA: Boki 13 ostao bez teksta zbog rođendanskog iznenađenja! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, danas je proslavio jubilarni 30. rođendan, a za tu priliku je od anonimnog pošiljaoca dobio poklon kojim se pohvalio svojim fanovima i prijateljima na Fejsbuku...Nema sumnje da Bokiju danas zavidi svaka žena, budući da je ovakvo romantično...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.