Zaštitite svoj Xperia uređaj My Xperia servisom

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitite svoj Xperia uređaj My Xperia servisom

Sony My Xperia servis za pronalaženje telefona sada je dostupan korisnicima širom sveta.

Svi koji poseduju Xperia telefone koji su se pojavili od 2012. godine pa do danas, moćiće da dobiju pristup servisu u narednih nekoliko nedelja.

Bez obzira na to koji Xperia uređaj je u pitanju, kontrole servisa su jednostavne – vlasnici uređaja mogu da odrede lokaciju izgubljenog smartfona, mogu da ga zaključaju, upale alarm i izbrišu podatke na njemu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaštitite svoj Xperia uređaj My Xperia servisom

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Sony My Xperia servis za pronalaženje telefona sada je dostupan korisnicima širom sveta...Svi koji poseduju Xperia telefone koji su se pojavili od 2012. godine pa do danas, moćiće da dobiju pristup servisu u narednih nekoliko nedelja...Bez obzira na to koji Xperia uređaj je u pitanju, kontrole servisa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.