Izvor: N1 televizija, 24.Dec.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasijala skupocena jelka na Trgu Republike u Beogradu

Zasijala je jelka na Trgu Republike u Beogradu, koja je najpre privukla pažnju javnosti kada je otkriveno da je grad na tenderu za njeno postavljanje i ukrašavanje bio spreman da plati i 83.000 evra.

Izvor: Tanjug

Nakon toga, gradonačelnik je rekao da će grad raskinuti ugovor, a firma Kip lajt da će jelku da daruje Beogradu.

U Višem javnom tužilaštvu su potom rekli da postupaju u vezi sa spornim javnim nabavkama u Beogradu, koje su povezane s kompanijom Kip Lajt, uključujući i spornu nabavku novogodišnje jelke od 83.000 evra.

Priču o jelci, i pre svega njenoj ceni, preneli su i međunarodni mediji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zasijala skupocena jelka na Trgu Republike / FOTO

Izvor: B92, 24.Dec.2017

Beograd -- Jelka na Trgu Republike, koja je cenom privukla pažnju javnosti, večeras je zasijala...Da podsetimo, nakon što je otkriveno da je grad bio spreman da plati 83.000 evra za jelku, gladonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je raskid ugovora sa kompanijom “Kip lajt“, a ta kompanija je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.