Zarade u Novom Pazaru znatno niže od republičkog proseka

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarade u Novom Pazaru znatno niže od republičkog proseka

Prosečna plata u aprilu ove godine u Novom Pazaru je za oko hiljadu dinara veća u odnosu na prethodni mesec ali i za oko 13.000 dinara manja u odnosu na republički prosek, pokazuju danas objavljeni podaci Republičkog zavoda za statistiku. Članak Zarade u Novom Pazaru znatno niže od republičkog proseka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi, kockanje i zavisnost: Situacija u Srbiji i svetu

Izvor: Danas, 25.Jun.2019

Getty ImagesKako kockanje utiče na mozak Sve više mladih ljudi već u pubertetskom uzrastu eksperimentiše s alkoholom, psihoaktivnim supstancama i kockanjem i time otvara put ka bolestima zavisnosti. Igre na sreću su u početku uzbudljive, ali ubrzo mogu prerasti u strast koja se ne može kontrolisati...

Nastavak na Danas...

Prosečna plata u Novom Sadu skoro 60.000 dinara

Izvor: NoviSad.com, 25.Jun.2019

Prosečna neto zarada ostvarena u aprilu u Novom Sadu je 59.562,00 dinara, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. A kada se na to dodaju i svi doprinosi, bruto zarada je 82.266 dinara..

Nastavak na NoviSad.com...

Zarade u Novom Pazaru znatno niže od republičkog prosjeka

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jun.2019, 12:44

Prosečna plata u aprilu ove godine u Novom Pazaru za oko hiljadu dinara je veća u odnosu na prethodni mesec, a za oko 13 hiljada dinara manja u odnosu na republički prosek, pokazuju danas objavljeni podaci Republičkog zavoda za statistiku. Novopazarci su prosečno primili neto zarade u iznosu od...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.