Zaposlenima u Detroitu zabranjeno parfemisanje

Izvor: Blic, 16.Mar.2010, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlenima u Detroitu zabranjeno parfemisanje

Zaposleni u gradskim ustanovama u Detroitu više neće moći da koriste parfeme i druge mirišljave proizvode kako grad ne bi morao da plaća visoke odšetete radnicima kojima mirisi smetaju.

Zvaničnici planiraju da u svim ustanovama u gradu postave table upozorenja koje će pozivati zaposlene da izbegavaju korišćenje kolonjske vode, losiona posle brijanja, parfema, deodoransa, krema i drugih parfemisanih preparata poput mirišljivih sveća i osveživača vazuha.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prenosi agencija AP, ova odluka doneta je nakon što je grad morao da plati 100.000 dolara odštete jednoj ranici koja je pre dve godine podnela tužbu žaleći se da ne može da obavlja svoj posao zbog parfema koleginice koji joj izaziva glavobolje i mučninu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.