Zaplenjeno dve tone albanske marihuane

Izvor: Blic, 05.Apr.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno dve tone albanske marihuane

Italijanska policija zaplenila je više od dve tone marihuane, koja je bila transportovana ribarskim brodom, a čija se vrednost procenjuje na oko 10 miliona evra.

U policijskoj akciji uhapšeno je osam osoba iz Sicilije.

Prema operativnim saznanjima italijanske policije, marihuana albanskog porekla bila je utovarena na ribarski brod na grčkom ostrvu Krf i bila je upakovana u 125 paketa.

Ribarski brod je zadržan odmah po ulasku u italijanske teritorijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vode, javili su albanski mediji.

Albanija je najveći proizvođač marihuane u regionu i mesečno se u zemlji ili na relacijama, uglavnom prema Italiji i Grčkoj, zapleni na desetine tona marihuane.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplijenjene dvije tone albanske droge

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2014

TIRANA - Italijanska policija zaplijenila je više od dvije tone marihuane, koja je bila transportovana ribarskim brodom, a čija se vrijednost procjenjuje na oko 10 miliona evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.