Zaplenjeno 50 kilograma skanka

Izvor: RTS, 01.Feb.2011, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 50 kilograma skanka

Crnogorska policija presekla lanac krijumčarenja narkotika ka zemljama zapadne Evrope, zaplenom 50 kilograma skanka na prelazu Dobrakovo, na granici sa Srbijom.

Zaplenom 50 kilograma skanka na prelazu Dobrakovo, na granici sa Srbijom, crnogorska policija je presekla lanac krijumčarenja narkotika. Droga je, preko teritorije Crne Gore prevožena do zemalja zapadne Evrope.

Tom prilikom je uhapšen D. Ž. (38) iz Podgorice u čijem vozilu marke "Volvo" je droga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pronađena, saopštila Uprava policije.

Vozilo je u vlasništvu jedne podgoričke firme, a droga se nalazila u dva plastična bureta smeštena na tovarnom sanduku tog teretnog vozila, dodaje se u saopštenju.

Uprava policije je navela da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D. Ž. prevozio skank u nameri da ga prokrijumčari u Srbiju, odakle je ova opojna droga, kako je bilo planirano, trebalo da se drugim krijumčarskim kanalima preveze do zemalja zapadne Evrope.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.