Zaplenjeno 2,5 kilograma heroina

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 2,5 kilograma heroina

Policija je na graničnom prelazu Gradina, prema Bugarskoj, zaplenila 2,5 kilograma heroina i uhapsila dvojicu osumnjičeni za preprodaju droge, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Foto: Ilustracija

Kako se navodi, M. M. (45) i E. A. (39), obojica iz Novog Pazara, uhapšeni su prilikom ulaska u Srbiju, kada je kod njih nađen heroin spakovan u pet paketa.

 

Sumnja se da su oni od 18. i 19. februara 2014. godine boravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Turskoj, gde su radi dalje prodaje kupili 2,5 kilograma heroina, koji su preko Bugarske pokušali da prokrijumčare u Srbiju.

 

Oni su uhapšeni u zajedničkoj akciji presecanja krijumčarenja droge koju su izvelu pripadnici Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zaplenjeno 15,5 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2014

Granična policije je na prelazu Horgoš, na izlasku iz Srbije, prilikom kontrole vozila "mercedes" srpskih registarskih oznaka, pronašla 15 kilograma i 428 grama marihuane, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.