Zapalio se ispred svoje kuće zbog porodičnih problema

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se ispred svoje kuće zbog porodičnih problema

Lekari Kliničkog centra Vojvodine (KCV) bore se za život Bogoljuba C. (54) iz Jerkovca kod Sečnja, koji se preksinoć zapalio u svom dvorištu.

- Pacijent je smešten u intenzivnu jedinicu Urgentnog centra. U teškom je stanju, ima duboke opekotine po celom telu i život mu je ugrožen - kazala je „Blicu“ Jelena Jurišin, portparolka KCV.

Kako saznajemo, Bogoljub C. se na samoubilački korak odlučio zbog višegodišnjih problema u porodici. On je u subotu oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 18 sati ušao u kamion koji je bio parkiran pred kućom, a zatim se polio naftom i zapalio upljačem.

Kamion se začas pretvorio u buktinju, ali su vatru primetili članovi porodice koji su uspeli da je ugase i iz vozila izvuku Bogoljuba. On je prvo prevezen u zrenjaninsku bolnicu, odakle je hitno prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zapalio se zbog porodičnih problema

Izvor: OkRadio.rs, 04.Nov.2013

Bogoljub C. (54), koji se u subotu uveče samozapalio u svom dvorištu, nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine gde se lekari bore se za njegov život. On se zapalio u svom dvorištu, a kako prenosi “Blic” u Urgentnom kažu da je u teškom  stanju, ima duboke opekotine po celom telu i život mu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.