Zapalio se Lastin autobus

Izvor: B92, 19.Apr.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se "Lastin" autobus

Beograd -- Autobus koji saobraća na liniji Beograd-Lazarevac zapalio se danas oko 15.30 sati, a niko od 20 putnika koji su bili u autobusu nije povređen.

Kako se navodi u saopštenju saobraćajnog prevoznika "Lasta", u čijem autobusu se i dogodio požar, vozilo je 2008. godište, marke Ikarbus, a zapalilo iz za sada nepoznatih razloga, koje će utvrditi istraga.

Zahvaljujući brzoj i spretnoj reakciji vozača, niko od putnika nije nastradao niti je zadobio povrede, a na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << požara su odmah došli i vatrogasci.

Putnici su odmah nastavili vožnju do krajnjeg odredišta drugim Lastinim autobusom, a kako se dodaje u saopštenju, autobus u kome je izbio požar je redovno održavan. Autobusi SP "Lasta", kao i svi putnici koji se voze autobusima tog preduzeća osigurani su kod poznatih osiguravajućih kuća.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se Lastin autobus

Izvor: Akter, 19.Apr.2013

Autobus koji saobraća na liniji Beograd-Lazarevac zapalio se danas oko 15.30 sati, a niko od 20 putnika koji su se nalazili u autobusu nije povređen

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.