Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se Iranac kojem je odbijen azil

ULM - Iranski državljanin, kojem nije odobren zahtjev za dobijanje azila, zadobio je teže povrede nakon što se zapalio u zgradi Gradske uprave u blizini njemačkog grada Ulma, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se navodi da je neimenovani muškarac ušao danas u zgradu Gradske uprave u Gepingenu i zatražio pomoć od dvoje zaposlenih, pokazujući im papire u kojima se navodi da je odbijen njegov zahtjev za dobijanje azila.

Iz policije navode da su zaposleni uvjeravali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Iranca da će mu pomoći, ali je on postao agresivan, izvadio flašu iz ruksaka i polio se tečnošću, nakon čega se zapalio, javio je AP.

Treći zaposleni je peškirima ugasio vatru, a povrijeđeni je helikopterom prevezen u bolnicu, gdje mu se pruža pomoć zbog zadobijenih težih opekotina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OČAJNIČKI POTEZ Irancu odbijen zahtev za azil, on ušao u zgradu Gradske uprave, izvadio flašu iz ranca i ZAPALIO SE

Izvor: Blic, 29.Maj.2018

Iranski državljanin, kojem nije odobren zahtev za dobijanje azila, zadobio je teže povrede nakon što se zapalio u zgradi Gradske uprave u blizini nemačkog grada Ulma, saopšteno je iz policije.

Nastavak na Blic...

Zapalio se Iranac kojem je odbijen azil u Njemačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2018

ULM - Iranski državljanin, kojem nije odobren zahtjev za dobijanje azila, zadobio je teže povrede nakon što se zapalio u zgradi Gradske uprave u blizini njemačkog grada Ulma, saopšteno je iz policije...U saopštenju se navodi da je neimenovani muškarac ušao u zgradu Gradske uprave u Gepingenu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.