Žan Klod Van Dam neće Stivena Sigala za kolegu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žan Klod Van Dam neće Stivena Sigala za kolegu

Glumac, Žan Klod Van Dam, poznat po ulogama u filmovi "Osveta blizanaca", "Krvavi sport", "Univerzalni vojnik", želi da učestvuje u drugom delu akcionog hita "Plaćenici", ali ima jedan neobični uslov.

U prvom delu, akcione zvezde Silvester Stalone, Džejson Statam, Dolf Lundgren, Brus Vilis, Džet Li, Miki Rurk i drugi glumili su plaćenike koji odlaze u Južnu Afriku kako bi zbacili diktatora.

Režiser Šeldon Letič rekao je za filmsku štampu da je bilo u planu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se Stiven Sigal pojavi u nastavku, ali da je producent Avi Lerner to zabranio.

"Avi je, kao i Žan Klod, imao neprijatna iskustva sa Sigalom, tako da će Stiven morati da 'ispadne' iz ekipe filma", rekao je on.

Još uvek nije poznato ko će tumačiti ostale uloge u nastavku "Plaćenika".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.