Zamrznuta imovinu lidera Muslimanske braće

Izvor: Blic, 14.Jul.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamrznuta imovinu lidera Muslimanske braće

Egipatski državni tužilac naredio je danas zamrzavanje imovine 14 lidera Muslimanske braće, među kojima je i lider tog islamističkog pokreta Mohamed Badije, saopštili su izvori iz pravosuđa.

Među onima čija će imovina biti zamrznuta su i Badijeov zamenik Hairat el Šater i zamenik šefa političkog krila Braće Esam el Erijan.

U međuvremenu, egipatski ministar odbrane Abdel Fatah el Sisi, saopštio je da nijednoj grupi neće biti zabranjeno da učestvuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << politici.

Sisi je u govoru, takođe, branio odluku vojske da sruši predsednika Mohameda Morsija s vlasti, rekavši da je svrgnuti predsednik izgubio legitimitet zbog masovnih protesta protiv njega.

- Svaka politička snaga, bez izuzetka, mora da zna da je u političkom životu za svakog otvorena mogućnost i da nijedan politički pokret neće biti sprečen da učestvuje u njemu - naglasio je Sisi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.