Zamka za mačke u gradskom parlamentu u Bitolju

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamka za mačke u gradskom parlamentu u Bitolju

U zgradi gradskog parlamenta Bitolja, pred sam ulazak u salu za sastanke, opštinske službe su postavile zamku za mačke, objavila je kablovska Televizija 21.

Drvena kutija, koja služi kao improvizovana zamka za mačke, postavljena je pošto su se gradski odbornici požalili da su "inventar u prostorijama u kojima rade urinirale mačke, koje se šetaju kroz objekat".

Podseća se da su tokom prethodnih sednica gradske skupštine Bitolja, grada u jugozapadnoj Makedoniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primećeni mačići koji šetaju salom za sednice dok odbornici diskutuju.

Uz tekst na sajtu TV 21 su objavljene i fotografije drvene kutije (tv21.tv/mk/?p=186760) sa pomičnim poklopcem u kojoj visi komadić kobasice kao mamac za mačke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.