Zamena kontejnera na Vračaru i Voždovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2022, 15:30

Zamena kontejnera na Vračaru i Voždovcu

Na teritoriji GO Vračar i Voždovac zamenjeni su stari i dotrajali kontejneri zapremine 1.1 kubni metar za potpuno nove i funkcionalne sudove. 

Na više lokacija GO Vračar, 22 nova kontejnera zamenila su stare koji ne samo da više nisu imali lep izgled već su izgubili i svoju funkciju, dok je na GO Voždovac zamenjeno ukupno 35 kontejnera.

Novi kontejneri su takođe zapremine 1.1 kubik, svi poseduju nožnu papuču kojom se omogućava korisnicima otvaranje kontejnera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez upotrebe ruku.

Iz JKP „Gradska čistoća“ poručuju da će nastaviti održavanje novih kontejnera redovnim pražnjenjem i pranjem, a na sugrađane se apeluje da u kontejnere ne ubacuju nedovoljno ohlađen pepeo i žar, da ih ne izmeštaju i ne ispisuju grafitima, jer samo zajedničkom brigom sudovi za odlaganje otpada nam mogu služiti i trajati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Promena tehnologije ODNOŠENJA OTPADA uz zamenu dotrajalih kontejnera na Bežanijskoj kosi

Izvor: Blic, 02.Mar.2022, 13:39

JKP „Gradska čistoća“ završava projekat promene tehnologije sakupljanja i odnošenja otpada uz zamenu dotrajalih kontejnera u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Sa terena će biti povučeno 230 klasičnih nadzemnih kontejnera zapremine 1.1 metar kubni, a postavljeno 155 novih džambo kontejnera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.