Zamalo da bude princeza, a sada tverkuje (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo da bude princeza, a sada "tverkuje" (VIDEO)

Sudbina je za Kamilu Turlou imala drugačiji plan. Iako se ova devojka svojevremeno zabavljala sa princom Harijem, njena uloga sada je potpuno drugačija. Umesto da postane princeza, ona u kupaćem mrda guzom u jednom šou-programu i bori se za naklonost nepoznatih muškaraca.

Kamila je pokazala da ume da bude i te kako zavodljiva, pa je sa učesnicama šou-programa "Love Island" tverkovala i zavodila jednog od muških kandidata koji će sa pobednicom izaći na romantičan izlazak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ova devojka, poreklom iz Škotske, odlučila je da učestvuje u takmičenju, jer je već četiri godine sama i želi da pronađe ljubav.

O svojoj romansi sa princem Harijem nije htela da priča. Rekla je da je najviše ponosna na to što je igrala lakros za Škotsku na svetskom juniorskom prvenstvu. Ona se bavi humanitarnim radom, odlazi u zemlje pogođene ratom i deaktivira bombe.

Njen ulazak u ovaj šou podelio je englesku javnost. Neki smatraju da je Kamila "previše elegantna" za takav program, a drugi je nazivaju dosadnom.

Ona do sada nije imala sreće u takmičenju. Prvi kandidat ju je odbio, a kasnije joj se svideo drugi momak, od koga je takođe odustala, jer mu se nije sviđalo što se ona deklarisala kao feministkinja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.