Zaključavanje, ponovo, treći put

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 11:08

Zaključavanje, ponovo, treći put

U Francuskoj će verovatno biti uveden treći nacionalni karantin i to pre svega za najosetljivije grupe stanovnika.

To dolazi kao posledica činjenice da policijski čas od 18 časova nije uspeo da zaustavi širenje virusa.

"Ako broj slučajeva nastavi da raste, moraćemo ponovo da pribegnemo zaključavanju", rekla je epidemiolog Odil Lone, koja je članica ovog zdravstvenog tela, za BFM TV, prenosi Rojters.

Ona je posebno naglasila da se zaključavanje mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbiljno razmatrati i to pre svega kao ograničena mera za najosetljiviju grupu stanovništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Polciijski čas nije zaustavio širenje virusa: Francuska razmatra treće zaključavanje

Izvor: Blic, 21.Jan.2021

Francuskoj će verovatno trebati treći nacionalni karantin i to pre svega za najosetljivije grupe stanovnika, pošto trenutno važeći policijski čas od 18 časova nije uspeo da zaustavi širenje novog koronavirusa, smatraju u francuskom nacionalnom komitetu za vakcinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.